Eller: meningslösa insikter i en överbelånad akademikers liv som kommunal tjänsteman.

7 september 2005

Acne + (s) = sant

Ok, om Acne Creative ska sköta sossarnas valkampanj så vill jag att Goran och Anitra ska ha Acnejeans. Om de lyckas kränga på sig dem lovar jag att rösta på sossarna nästa år. OBS! Inget fusk med specialsydda modeller!

5 kommentarer:

Undraren sa...

Risken för att det kommer ske är väl minimal men det vore bra roligt att se Göran i Acne jeans =). Det vore annars kul om Acne tog fram en kollektion valarbetarkläder, tänk se alla s-valarbetare i jeans med röd sömn. Det vore snyggt som tusan.

Andrea sa...

Nu finns det ju redan Acne-jeans med röd söm, men det var kanske det du menade :) De är dessutom bland de billigaste jeansen i sortimentet - som hittat ju! Och ja, med tanke på hur politikerna brukar klä sig (alla, inte bara sossar) så skulle Acne-jeans vara en klar förbättring.

Anonym sa...

"Röd sömn" var ju en synnerligen välplacerad Freudian slip, för att beskriva GP:s engagemang i den kommande valrörelsen.

Anonym sa...

Och förresten skulle GP INTE passa i några slags Acne-jeans. Jag flredrar nog hans standard: den mörka kostymen, ljusblå skjorta och röd slips. Har någon någonsin sett honom i andra kläder?

Undraren sa...

Jag har sett honom i kofta/tröja en gång. Jo menade just dom jeansen, att de är billigaste är toppen. Kan hålla med om att s-valarbetare brukar vara sämst klädda. Så får leva på hoppet även Acne får designa deras valkläder

Vem är det som skriver all denna nonsens?

Mitt foto
Skåning som bor i Stockholm sedan juni 2005. Har ett jobb som skulle kunna vara riktigt bra men som oftast innebär alldeles för mycket pappersadministration.

Gammalt skit