Eller: meningslösa insikter i en överbelånad akademikers liv som kommunal tjänsteman.

5 november 2005

Why Wilson?

I och med "Den utvalde" figurerar Andreas Wilson flitigt i tidningarna. Han fläks upp i senaste Rodeo och intervjuades som hastigast i DN häromdagen. Aftonbladet tillskriver honom titeln "Sveriges svar på Tom Cruise" och Mattias Dahlström (Rodeo) beskriver lyriskt hans "Fredrik Ljungbergska käkben".

BUT WHY? (Thank you Borat.)

Han ser så jävla fyrkantig och okarismatisk ut som man nånsin kan göra. Tycker alla att han är snygg? Jag såg honom på Nox förra helgen. Han var inte ett dugg snyggare i verkligheten, dessutom är han kort. (Kort = osexig.)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Såg honom på Berns för ett bra tag sen och i verkligen har han ju noll karisma och utstrålning. Men jag tyckte att han gjorde sig bra på bild i Ondskan.

Andrea sa...

Ja, det är ju de där käkarna som ser ganska bra ut på bild. Men det blir lite tröttsamt när alla höjer hans utseende till skyarna. För så himla speciell är han faktiskt inte.

Vem är det som skriver all denna nonsens?

Mitt foto
Skåning som bor i Stockholm sedan juni 2005. Har ett jobb som skulle kunna vara riktigt bra men som oftast innebär alldeles för mycket pappersadministration.

Gammalt skit