Eller: meningslösa insikter i en överbelånad akademikers liv som kommunal tjänsteman.

7 oktober 2005

Nästintill en lidnersk knäpp

Så här är det. R är på storstilad semester i Monaco och jag sitter i soffan och försöker bestämma om jag ska äta jordnötter eller chilinötter. Detta är inte vardagsrealism, detta är patetiskt. Riverian är champagne, pengar, casino, båtar, sol, konstnärer, kändisar - Stockholm i en grå Ikeasoffa är bara tragiskt. Jag tror att jag just insåg att jag faktiskt har flyttat hit. Jag måste tydligen börja lära känna folk här. Kan vi göra en gemensam ansträngning och börja med kompisdejter? Speeddejting utan romantiskt intresse? Jag vill gärna bli kompis med någon som är lite dekadent* alt. fixar ett jobb till mig.

*Varje dag läser jag LAFS och önskar att mitt liv innehöll lite mer dyr dekadens. (Inte jordnötsdekadens.) I dag läste jag i Rodeo att SVT spärrat LAFS för sina medarbetare. Haha. Medieintern smutskastning, I presume.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Idag är det jag som sitter hemma en lördag. Men det beror på att jag är ett grinigt patetiskt jävla skämt som inte pallade gå på en kompis fest.
Men nya bekantskaper piggar alltid upp! Speeddejting låter väl alldeles utmärkt. Blir det sån där 10 minuter sen byta stol? :P

Andrea sa...

Ja, det blir så som i Grattis världen, när Fredrik speeddejtade japanskor. Utan lögnerna då alltså.

Anonym sa...

Perfekt!
Var det inte Filip som speeddejtade förresten? Men jag ska inte vara picky. Filip, Fredrik... same, same.

Andrea sa...

Ehhh, jag blandar alltid ihop dem. Så om jag sade att det var Fredrik så var det nog Filip. Jag tycker Fredrik ser ut att heta Filip och vice versa. Och nu är jag helt förvirrad.

Vem är det som skriver all denna nonsens?

Mitt foto
Skåning som bor i Stockholm sedan juni 2005. Har ett jobb som skulle kunna vara riktigt bra men som oftast innebär alldeles för mycket pappersadministration.

Gammalt skit