Eller: meningslösa insikter i en överbelånad akademikers liv som kommunal tjänsteman.

5 oktober 2005

Lilleputtresan

Jaha. R är på väg till Frankfurt. Jag skulle gissa att han precis har kommit fram till T-centralen och ungefär när jag är klar med det här inlägget så sitter han på flygbussen. Sen ska han göra en roadtrip till Luxemburg och Monaco och själv ska jag bara fundera på om jag ska jobba två eller tre dagar i helgen.

Enda trösten är att jag faktiskt redan har varit i Monaco, om än endast en dag. Det behövs inte så mycket mer heller, om du frågar mig. Jag har gått ett varv runt Grace Kellys grav (skittråkigt) och tittat på en massa skulpturer i den där parken utanför casinot (ganska ok) och nu kommer jag inte på vad den där konstnären heter som har gjort en massa färgglada skulpturer varav några återfinns just i den parken. Niki de F... har jag för mig. Mitt livligaste minne från Monaco består nog av utsikten från slottsparken ner mot en hamn med en massa lyxyachter. Jag har aldrig någonsin sett så stora båtar i hela mitt liv. Jag menar skitstora.

Om man vill köpa sig en yacht ska man åka till Antibes. Det är mitt tips till dig med lite för mycket pengar på fickan. Åhhhh jag vill åka till Rivieran igen. (Då blir det naturligtvis en tripp till Lyon också.)

Inga kommentarer:

Vem är det som skriver all denna nonsens?

Mitt foto
Skåning som bor i Stockholm sedan juni 2005. Har ett jobb som skulle kunna vara riktigt bra men som oftast innebär alldeles för mycket pappersadministration.

Gammalt skit